Over The Good Food Cookery

Hallo Good Food liefhebber!

Welkom op mijn blog! Wat een eer dat je hier rondkijkt en misschien zelfs een lekker gerecht gaat proberen! Ik ben Loraine en ik ben de oprichter van The Good Food Cookery. Hieronder omschrijf ik wat de reden is dat ik deze blog begonnen ben en vertel ik meer over mijzelf zodat je een indruk krijgt van wie ik ben en wat mij beweegt.

Misschien is het je al opgevallen terwijl je wat las op mijn site: ik ben dol op lekker eten, op gezond eten, op soms wat minder gezond eten en eigenlijk alles wat bij eten komt kijken! Nooit kan ik eens rustig in een restaurantje zitten zonder te denken: “Mmm.. hoe maken ze dit? Wat zit er allemaal in en zou ik dit ook kunnen maken?”. Omdat eten mij ontzettend gelukkig maakt wil ik deze voorliefde graag met jullie delen.

Naast dat ik zelf graag  kook, zweer ik bij lekkere lunches met vriendinnen, ga ik graag uit eten en ik ben een mega koffiefan. Natuurlijk houd ik van een borrel met de juiste bites en geniet ik intens van het natafelen met vrienden en familie.

Snelle maaltijden, recepten die makkelijk te maken zijn met weinig ingrediënten of de juist toch wat ingewikkeldere creaties, zoete baksels met chocolade of zoete baksels zonder suiker… Je komt het hier allemaal tegen. In deze blog wil ik vooral laten zien dat lekker en gezond eten voor iedereen is! En zolang de basis maar goed is, je heus wel eens ietsje minder gezond kunt eten. Dat wil  echter niet zeggen dat ik veel ongezonde recepten zal bloggen, want ik ben een liefhebber van eerlijk eten zonder kunstmatige toevoegingen. Je zult hier dus ook geen recepten vinden met kant en klaar pakjes of zakjes maar vooral recepten met verse producten!

Ik hoop dat ik jou mee mag nemen in de blijheid van Good Food!

Een lieve Good Food- groet,

Loraine

Loraine - The Good Food Cookery

Loraine – The Good Food Cookery